Analýza historie komunikace softwarového prostředku Facebook - Cimbůrek, Vladimír (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá zkoumáním komunikační historie softwarového prostředku Facebook( jinak také sociální sítě ). Práce se zaměřuje na zkoumání datových fondů na úrovni lokálních PC, vyhledání potřebných dat a jejich vyhodnocení, následované realizací aplikace, která slouží k automatickému vyhledání a přehlednému zobrazení těchto dat.
Analysis of communication history of Facebook software
Keywords: Facebook; Java; forenzní; FTK; Imager; Internet; Evidence; Finder; forensic; chat; komunikace; internet; komunita; Tool; nástroj; automatický.; Facebook; Java; forensic; FTK; Imager; Internet; Evidence; Finder; chat; communication; comunity; tool; automatic