Koncepce atlasu rozvoje mikroregionu Sedlčansko - Kříž, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá koncepcí atlasu rozvoje mikroregionu Sedlčansko a vznikla spoluprací se Sdružením obcí Sedlčanska, tak aby vyhovovala charakteru území, jeho silným a nebo naopak slabým stránkám. Samotné koncepci předchází zhodnocení regionálních atlasů, vydaných na území České republiky. Stěžejní částí práce je návrh jednotlivých kapitol a mapových listů, doplněných informacemi o zdrojích dat nezbytných k jejich vytvoření. Práce rovněž obsahuje několik vyhotovených mapových listů v podobě, v jaké by vypadaly v samotném atlasu.
Concept atlas development of microregion Sedlčansko
Keywords: Koncepce atlasu; Sedlčansko; mikroregion; mapový list; Atlas concept; Sedlčansko; microregion; map sheet