Rešerše poznatků o počítačovém modelování dusty plazmatu - Narovec, Jiří (Jihočeská univerzita, 2008)
Bakalářská práce prezentuje vybrané poznatky z oboru komplexního plazmatu a využitím cca 100 odborných prací uvedených v seznamu liteatury. Měřící metody a modely popisující chování komplexního plazmatu se zvláště zabývají popisem prachových částic v plazmatu. To umožňuje lépe pochopit procesy vyskytující se v tomto specifickém druhu plazmatu a předpovídat jeho chování v reálných systémech.
Literature search about the computer modelling in dusty plasma
Keywords: Prachové plazma; Počítačové modelování; Dusty plazma; Computer modelling