Analýza a vyhodnocení stavu map závodu vybraných elektráren společnosti ČEZ - Trojanová, Denisa (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem této práce je vyhodnocení stavu map závodu vybraných elektráren společnosti ČEZ, a.s. Bakalářská práce obsahuje stručné seznámení s jednotlivými druhy zdrojů elektrické energie v České republice a základní informace o Společnosti ČEZ, a.s. Dále najdeme v bakalářské práci okrajově popis map na území České republiky, popis bodových polí a tvorbu geodetické dokumentace. Vyhodnocení a následná analýza dat, byla provedena s ohledem na technická, uživatelská, ekonomická a legislativní kritéria. Součástí práce je teoretická i praktická část. Důležitou součástí bakalářské práce je popis softwaru pro správu map a popis veškerých dat, které v mapě můžeme najít a dále s nimi pracovat. K praktické části práce patří příloha, kde jsou náhledy výstupů ze softwaru a také grafické porovnání elektráren pomocí nejrůznějších prvků zaznamenaných na jednotlivých elektrárnách.
The analysis and evaluation basic facility maps of selected CEZ power stations
Keywords: Společnost ČEZ; a.s.; základní mapa závodu; software Autodesk AutoCAD Map 3D; geografický informační systém (GIS); Company ČEZ; a.s.; basic facility map; softwar Autodesk AutoCAD Map 3D; graphic information system (GIS)