Integrace mentálně postižených dětí (z denního stacionáře) na l. st. ZŠ - Trnavská, Nataša (Jihočeská univerzita, 2012)
Ve své diplomové práci nastíním problematiku integrace handicapovaných žáků do běžné základní školy. Pomocí metody pozorování a dotazníku zjistím úroveň integrace handicapovaných žáků a zda jejich integrace ovlivnila spolužáky. Svůj výzkum budu provádět na běžných základních školách v Táboře, Praze a Slapech u Tábora.
Integration of mentally handicaped children (from daily stationary) into 1. grade of regular primary school