Terapie melanomu B16-F10 pomocí aplikace LTA - Svobodová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2012)
Byla studována terapie melanomu B16-F10 pomocí intratumorální aplikace lipoteichoové kyseliny (LTA). Sledovali jsme lepší výsledky, když jsme aplikaci LTA kombinovali s LPS, než v případě, kdy byla aplikována samostatně.
Therapy of melanoma B16-F10 based on LTA application
Keywords: rakovina; vrozená imunita; LTA; kancerogeneze; cancer; innate immunity; LTA; cancerogenesis