Structure and function of pigment-protein complexes of photosynthetic microorganisms - Herbstová, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2010)
Biochemické a biofyzikální metody v kombinaci s elektronovou mikroskopií byly použity ke studiu struktury a funkce pigment-proteinových komplexů thylakoidních membrán různých fotosyntetických organismů.
Structure and function of pigment-protein complexes of photosynthetic microorganisms
Keywords: fotosyntéza; fotosystém; chlorofyl; Pcb anténa; Prochlorothrix hollandica; oxyfotobakterie; červené řasy; photosynthesis; photosystem; chlorophyll; Pcb antenna; Prochlorothrix hollandica; oxyphotobacteria; red algae