Nabídka zájmových činností pro děti mladšího školního věku v málotřídních školách v okrese Český Krumlov - Švehlová, Petra (Jihočeská univerzita, 2007)
Pro svou bakalářskou práci jsem si zvolila porovnání nabídky zájmových činností v málotřídních školách s nabídkou v plně organizovaných školách. K získání informací jsme využila metodu dotazování. Techniky byly řízený rozhovor s ředitely základních škol a dotazník určený dětem.Předpokládala jsem hypotézu, že širší nabídka zájmových činností pro děti mladšího školního věku bude ve školách málotřídních. hypotéza nbyla potvrzena. je ale zajímavé, že ač je nabídka v málotřídních školách méně početná, je větší navštěvovanost těchto zájmových kroužků.
An offer of special-interest activities for younger school children at small class schools in the Český Krumlov district.
Keywords: ZÁJMOVÁ ČINNOST; MLADŠÍ ŠKOLNÍ VĚK; MÁLOTŘÍDNÍ ŠKOLA