Volnočasový výtvarný projekt s mezioborovým přesahem do prosociální výchovy - Matlachová, Petra (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická část popisuje historii ústavní výchovy a charakteristiku Dětského domova Senožaty dle vnitřního řádu této organizace. Dále se zabývá popsáním projektu a výtvarného projektu. Tato část práce čerpá z odborné literatury a využívá teoretických poznatků o této problematice. V praktické části se věnujeme samotnému výtvarnému projektu. Projekt směřuje do prosociální sféry. Byl zaměřen na stmelení dětí a jejich výtvarný projev
Free time art project with interdisciplinary interferece into prosocial education
Keywords: spolupráce; tvořivost; volný čas; výtvarný projev; umění; zážitek; pohyb; cooperation (teamwork); creativity; free time; visual manifestation; art; experience; aktivity.