Vazba mezi pracovním výkonem a odměňováním v podniku - Horal, Karel (Jihočeská univerzita, 2015)
Hlavním cílem bakalářské práce bylo zhodnotit vazbu mezi pracovním výkonem a odměňováním ve vybraném podniku. Pro tyto účely byla vybrána společnost Bioptická laboratoř s. r. o., kde zaměstnanci pobírají jak fixní, tak variabilní mzdu. V podniku bylo provedeno dotazníkové šetření. Na jeho základě byly doporučeny určité návrhy na zlepšení systému odměňování zaměstnanců. Hlavní nedostatky se projevily ve spravedlivosti hodnocení zaměstnanců a v systému benefitů.
Linkage between Job Performance and Remuneration in the Company
Keywords: pracovní výkon; odměňování; pracovníci; mzdy; podnik; job performance; remuneration; workers; wages; company