Outdoorové aktivity a jejich vliv na rozvoj regionálního cestovního ruchu - Koričarová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2007)
Tato bakalářská práce se zabývá outdoorovými aktivitami v oblasti Rožmberk nad Vltavou a Vyšší Brod a jejich vlivem na rozvoj regionálního cestovního ruchu. Hlavním cílem práce je zhodnoti současnou nabídku a úroveň outdoorových aktivit a navazujících služeb v dané oblasti a poukázat na výzanm těchto aktivit pro rozvoj cestovního ruchu v regionu. Dalším cílem bylo informovat o současné nabídce a kvalitě služeb a také návštěvnosti dané oblasti.
Outdoor activities and their influence upon development of regional tourism
Keywords: cestovní ruch; outdoorové aktivity; pěší turistika; cykloturistika; vodní turistika; služby; ubytování; stravování; rozvoj; tourism; outdoor activities; hiking; cycling; touring by water; services; accommodation; messing; development