Svoz komunálního odpadu z hlediska hlukové zátěže v obci a sběrném dvoře nebo na skládce. - Dvořák, Hynek (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá hlukovou zátěží způsobenou svozem komunálního odpadu. V první části jsou teoreticky rozebrána témata týkající se hluku a odpadu. V druhé části jsou popsány měřené objekty, měřící technika a postupy měření. Získaná data jsou zanesena do grafů a výsledky jsou porovnány s hygienickými limity.
Collection of municipal waste in terms of noise pollution in the village and collecting yard or landfill.
Keywords: Odpad; komunální odpad; odpadové hospodářství; hluk; ekvivalentní hladina akustického tlaku; Waste; municipal waste; waste Management; noise; equivalent sound pressure level