Možnosti vstupu vybraného podniku na zahraniční trh - Samková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem diplomové práce bylo analyzovat podmínky vstupu vybraného podniku na zahraniční trh. Provést výzkum forem spolupráce firmy se zahraničím a navrhnout možnosti rozvoje a spolupráce s obchodními partnery. Pro svou práci jsem si vybrala firmu zaměřenou na výrobu a prodej spárovky a nábytku FMP Lignum, která má sídlo v Humpolci. Nyní převažuje obchod na českém trhu, spolupráce se zahraničím se však stále rozvíjí.
The entry possibilities on foreign market of selected company
Keywords: Mezinárodní obchod; podnik; zahraniční trh; formy vstupu; International trade; company; foreign market; entry forms