Otázky předškolních dětí v mateřské škole - Žejdlová, Eva (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zabývá problematikou otázek předškolních dětí. Cílem bakalářské práce je poukázat na význam otázek u dětí předškolního věku, popsat, jaké otázky děti předškolního věku kladou a zjistit, zda se v kladených otázkách děti předškolního věku liší.
Questions of preschool children in kindergarten
Keywords: Dítě; mateřská škola; řeč; otázky; učitelka.; Child; kindergarten; speech; questions; teacher.