Vybrané problémy ochrany spotřebitele - Štěpková, Monika (Jihočeská univerzita, 2011)
Hlavním cílem této práce je výzkum zaměřený na zajištění povědomí respondentů o jejich právech v oblasti ochrany spotřebitele a návrh pro zlepšení ochrany spotřebitele. V teoretické časti práce je definování ochrany spotřebitele v obecné rovině a vysvětlení některých pojmů souvisejících s tímto tématem. Jsou zde definovány také základní pojmy marketingového výzkumu, který byl posléze proveden v praktické části práce, pomocí dotazníkového šetření.
Chosen problems of the consumer protection
-
Keywords: spotřebitel; spotřebitelská práva; povinnosti spotřebitele; ochrana spotřebitele reklamace; marketing; marketingový výzkum; consumer; consumer's rights; obligations of consumer; consumer protection reclamations; marketing; marketing research