Odměňování a motivace ve vybraném podniku - Franková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato bakalářská práce je zaměřena na motivaci a odměňování zaměstnanců ve vybraném podniku. První část mé bakalářské práce obsahuje teoretické poznatky z literatury související s touto problematikou. Praktická část se zabývá společností Decathlon v Českých Budějovicích. Potřebná data jsou získána pomocí dotazníkového šetření a řízeného rozhovoru. Získaná data se poté analyzují a výsledky se interpretují pomocí grafů a tabulek. Práce je zakončena návrhy pro zlepšení systému odměňování a motivace ve společnosti Decathlon.
Remuneration and Motivation in a Selected Company
Keywords: dotazníkové šetření; rozhovor; odměňování; motivace; questionnaire survey; interview; remuneration; motivation