Mobilní aplikace STAG - Králová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá zkoumáním a následným vývojem mobilní aplikace nad IS/STAG pro Jihočeskou univerzitu v Českých Budějivicích. Aplikace poskytuje studentovi přehledné zobrazení informací obsažených v IS/STAG. Součástí je také možnost plánování předmětů na budoucí semestry. V práci dochází k rešerši existujících programů na podobném principu. Na základě tohoto zkoumání je navržen dotazník, jehož vyhodnocení je následně využito jako podklad pro tvorbu programu. Praktická část práce se stává z vytvoření programu za pomoci frameworků, které byly v práci detailně popsány. Těmito frameworky jsou: Ionic, Angular, Apache Cordova. Výsledný program funguje jako front-end zobrazení informací z API IS/STAG a vlastní API pro uchovávání dat plánovače.
Mobile application STAG
Keywords: IS/STAG; mobilní aplikace; Ionic framework; Angular; Apache Cordova; IS/STAG; mobile application; Ionic framework; Angular; Apache Cordova