Význam vodních rostlin pro potravní sítě mělkých vod. - Veselá, Jana (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce představuje grantovou žádost o financování projektu, který je zaměřený na ověření denní horizontální migrace zooplanktonu a srovnání kvality a dostupnosti potravy zooplanktonu v litorální a pelagické zóně.
The importance of aquatic plants for food web of shallow lakes.
Keywords: makrofyta; denní horizontální migrace; zooplankton; macrophyte; diel horizontal migration; zooplankton