Motivace a systém hodnocení zaměstnanců - Tlamsová, Alena (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem bakalářské práce je provést analýzu hodnocení a motivace zaměstnanců ve vybraném podniku a navrhnout jejich případné změny. První část této práce je zaměřena na teoretické vymezení pojmu motivace, teorií motivace, hodnocení pracovníků, hodnocení práce a metod hodnocení práce a na vymezení pojmu stimulace a stimulačních prostředků. Druhá část této práce je zaměřena na popis motivačního systému a systému hodnocení společnosti a zhodnocení jejich silných a slabých stránek
Staff Motivation and Assessment in the Company
Keywords: motivace; stimulace; systém hodnocení zaměstnanců; fluktuace; motivation; stimulation; staff assesment; staff turnover