Realizace penzionu - podnikatelský záměr - Kubelová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu na založení penzionu v oblasti agroturistiky. První část je věnována teorii týkající se podnikání, struktury podnikatelského plánu a pojmu agroturistika. Druhou částí je vlastní zpracování podnikatelského plánu na konkrétní myšlenku uskutečnit realizaci penzionu z rodinné usedlosti na jihu Čech. V závěru se zhodnocuje reálnost celého plánu.
Realization of Guest House - Business Plan
Keywords: podnikání; podnikatelský plán; agroturistika; penzion; analýza prostředí podniku; analýza finančních zdrojů; Business; business plan; agritourism; guest house; analysis of business enviroment; analysis of financial resources