Mapování spotřebního koše ve školních jídelnách vybraných základních škol v Českém Krumlově - Směšná, Alena (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem bakalářské práce je zmapování plnění norem spotřebního koše ve vybraných školních jídelnách na základních školách v Českém Krumlově. Teoretická část obsahuje informace o historii a legislativě školních jídelen, definici spotřebního koše a jeho komodit a obecné informace o vybraných základních školách v Českém Krumlově a jejich školních jídelnách. Praktická část obsahuje sebraná data spotřebních košů vybraných školních jídelen za období 20122015 a zhodnocení dodržování stanovených norem spotřebních košů. Při získávání těchto údajů byla použita analýza dokumentů, kvantitativní zpracování získaných dat.
Mapping of a consumption basket for school canteens in selected elementary schools in Český Krumlov
Keywords: základní škola; školní jídelna; spotřební koš; komodity; norma; elementary school; school canteen; consumer baset; standards; commodity