Jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků a jejich vliv na spotřebu - Průša, Radek (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce je zaměřená na problematiku jakosti a kvality jemně mělněných masných výrobků. Hlavním tématem je jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků ve vztahu ke spotřebě a vývoji technologií. V diplomové práci lze nalézt přehledné porovnání původních a současných receptur tří vybraných zástupců jemně mělněných masných výrobků. Pohled na kvalitu a jakost jemně mělněných masných výrobků na českém trhu odhalilo dotazníkové šetření.
Technological Quality of Sausages and Bologna Salamis - Consumption Impact
Keywords: kvalita; vývoj; masný výrobek; quality; development; meat product