Předpoklady pro kvalitní trávení volného času u dětí v mladším školním věku - Stropková, Iveta (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce na téma Předpoklady pro kvalitní trávení volného času u dětí v mladším školním věku, pojednává o volném čase a o kritériích kvality trávení volného času v různých sociálních a geografických prostředích. Přínos této práce spočívá v dalším subjektivním pohledu na danou problematiku. Účel práce je získání přehledu o tom, jakým způsobem v současné době děti tráví volný čas, a jaké jsou možnosti a předpoklady pro kvalitní využívání volného času u dětí.
Prerequisites for quality of leisure time by children in younger school-age
Keywords: Volný čas; zájmy; děti mladšího školního věku; kvalita volného času; rodina; škola; venkov; město.; Leisure time; hobby; the younger school-age children; quality free time; family; school; country; city.