Jak vnímají minority životní etapy stáří a smrti - Holubová, Adéla (Jihočeská univerzita, 2007)
Autor: Bc. Adéla HOLUBOVÁ Vedoucí práce: doc. PhDr. Valérie Tóthová, Ph.D.,R.N. Název práce: Jak vnímají minority životní etapy stáří a smrti Druh práce: Diplomová práce Místo a rok vydání: České Budějovice, 2007 Počet stran: 132 Klíčová slova: Kultura, multikulturní / transkulturní, ošetřovatelství, sestra, smrt, stáří, Vietnam, vietnamský pacient/klient
How minoritas perceive life periods of old age and death
Keywords: Kultura; multikulturní / transkulturní; ošetřovatelství; sestra; smrt; stáří; Vietnam; vietnamský pacient/klient; Culture; multiculture; nurse; nurse; death; old age; Vietnam; vietnam patient