Komunikace s rizikově ohroženou mládeží navštěvující klub Wolf při Salesiánském středisku mládeže v Českých Budějovicích - Dvořáková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato bakalářská práce je zaměřena na způsoby komunikace mezi pracovníky a klienty nízkoprahového klubu Wolf při Salesiánském středisku mládeže v Českých Budějovicích. V této problematice jsme se zabývali identifikací komunikačních problémů a způsoby jejich možného řešení.
Communication with youth at risk visiting Wolf club in Salesian youth centre České Budějovice
Keywords: verbální komunikace; neverbální komunikace; interkulturní komunikace; rizikově ohrožená mládež; nízkoprahové zařízení pro děti a mládež; náročná životní situace; verbal communication; nonverbal communication; intercultural communication; youth at risk; low-treshold facility; difficult life situation