Minimální standard pro informační servis v oblasti nabídky CR - oblast Táborsko - Kudrličková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2014)
Tématem této bakalářské práce je Minimální standard pro informační servis v oblasti nabídky CR oblast Táborsko. Hlavním cílem této práce je najít srozumitelné, jednoduché a přenositelné mechanismy pro zlepšení nabídky informačního servisu nejmenších obcí a v poslední řadě tvorba návrhu turistického informačního centra ve vybrané obci.
Minimum standard for the information service in the supply tourism - Tabor area
Keywords: Cestovní ruch; informace; turistické informační centrum; služby; obce; návštěvníci; turisti; návrh.; Tourism; information; tourist information centre; services; villages; visitors; tourists; proposal.