Příprava výukových materiálů s možností testování pro podporu výuky v DDM České Budějovice - Šrámek, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem mé práce je uvedení do problematiky tvorby výukových materiálů a využívání online interaktivních testů určených pro volnočasové vzdělávání v domech dětí a mládeže i v dalších organizacích zabývající se vzděláváním.
Preparation of teaching materials with testing capabilities to support teaching in DDM České Budějovice
Keywords: tvorba výukových materiálů; interaktivní testy; volnočasové vzdělávání; Kubbu; iTest; Hot Potatoes; Moodle; instructional materials' preparation; interactive tests; education in the Children's and Youth Centres