Využití technických památek v produktech cestovního ruchu na příkladu kovárny v Selibově - Procházková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce mapuje nejvýznamnější technické památky nacházející se na území Píseckého regionu a vytváří doporučení pro marketingový mix, kterým by se zvýšila návštěvnost této oblasti. Zvýšená pozornost je věnována kovárně v Selibově,která je v poslední době hojně navštěvovanou revitalizovanou technickou památkou.
The utilization of the technical monuments in products of tourism on case of blacksmith's shop in Selibov
Keywords: cestovní ruch; marketing; technická památka; produkt cestovního ruchu; Písecko; kovárna; tourist trade; marketing; technical monument; travel industry product; Písek region; blacksmith's shop