Optimalizace technologie výroby masných výrobků. - Matějčková, Klára (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku technologie masných výrobků. V kapitole 3.1 je shrnuta masná výroba, charakteristika jednotlivých masných výrobků, sortiment masných výrobků, struktura masných výrobků a také obaly masných výrobků. Kapitola 3.2 pojednává o surovinách a přídatných látkách, které se používají v masné výrobě, jejich charakter a použití. Vlastní obecný technologický postup výroby masných výrobků je popsán v kapitole 3.3. Poslední kapitola, tedy 3.4 nás seznamuje s problematikou skladování masných výrobků.
Optimlization technologies in meat production
Keywords: Masné výrobky; technologie; maso; operace; Meat products; technology; meat; operation