Vypovídací schopnost účetních výkazů dle ČÚS a IFRS v konkrétní účetní jednotce - Vondrušková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem diplomové práce je posouzení vypovídací schopnosti účetních výkazů vypracovaných podle českých účetních standardů a mezinárodních účetních standardů na příkladu konkrétní účetní jednoty.
Predicative ability of accounting statements under Czech accounting
Keywords: účetní závěrka; Mezinárodní účetní standardy (IFRS); česká účetní legislativa (ČÚS); vypovídací schopnost; financial statements; International Financial Reporting Standards (IFRS); Czech account legislature (ČÚS); predicative ability