Základní aspekty výživy telat - Michálková Sudová, Klára (Jihočeská univerzita, 2020)
V bakalářské práci je zpracován literární přehled základních aspektů ve výživě telat. Jedná se o výživu telete od prenatálního období až po výživu telat v každé kategorii vývoje zvlášť. Jde o kolostrální výživu, období mléčné výživy a výživu rostlinnou. Práce se zabývá i technologií krmení a specificky účinných látek ve výživě telat (aditiva).
Fundamental aspects of nutrition of calves
Keywords: výživa telat; telata; aditiva; calf nutrition; calves; additives