Možnosti terénní péče o seniora se závislostí pro propuštění ze zdravotnického zařízení v okrese České Budějovice. - Červená, Elena (Jihočeská univerzita, 2010)
Text podává přehled současného stavu v oblasti poskytování péče seniorům v kontextu nestátního neziskového sektoru s důrazem na seniory méně až zcela nesoběstačné.
Possibilities cross-country care for a senior with dependence for a care others peaple over his leaving from a hospital in regional České Budějovice
Keywords: senioři; demografické stárnutí; potřeby; sociální služby; sociální péče; nestátní sektor; Seniors; demographic aging; needs; social services; social care; non-government sector