Výuka anglického jazyka u předškolních dětí - Dvořáková, Jana (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce "Výuka anglického jazyka u předškolních dětí" obsahuje efektivní metody výuky s důrazem na faktory ovlivňující jejich úspěšnost a zároveň respektující dítě z heldiska jeho přirozeného rozvoje. V praktické části jsou konkrétní náměty pro výuku, v teoretické jsou pedagogická a psychologická východiska pro praktickou část.
Teaching English Language to Preschool Children
Keywords: Výuka anglického jazyka; předškolní děti; efektivní učební metody; interaktivní výuka; vývoj dítěte; procesy učení; osobnost učitele; bezpečné klima ve třídě; Teaching English to Children; preschool children; teaching effective methods; natural development of child; teachers´s personality; secure climate.