Probační a mediační služba z pohledu veřejnosti - Šálková, Karolína (Jihočeská univerzita, 2010)
Předkládaná bakalářská práce se zabývá činnostmi Probační a mediační služby a názorem veřejnosti na ni. Hlavní otázkou a zároveň cílem bylo zjistit zda veřejnost vůbec zná PMS jako instituci působící v trestním právu.
Probation and mediation service of the Czech republic from the perspective of the public
Keywords: probace; mediace; klient; alternativní tresty; trestní zákon; probation; mediation; client; alternative punishments; Criminal Law