Nevlastní Riemannův integrál a metody výpočtu - Babický, Jan (Jihočeská univerzita, 2008)
V práci je popsán a odvozen nevlastní Riemannův integrál prvního a druhého druhu, jsou zde ukázány metody vedoucí k výpočtu těchto integrálů, případně ke zjišťování jejich konvergence. Druhá část obsahuje řešené příklady s popisem postupu.
The calculus of improper integral
Keywords: Nevlastní Riemannův integrál; The improper integral