Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Táborska - Vovsová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabývá ubytovacími a stravovacími službami v oblasti Táborska. Hlavním cílem práce je analýza trhu ubytovacích a stravovacích služeb. Data byla čerpána z primárních a sekundárních zdrojů. Z dat získaných z řízených rozhovorů, dotazníkového šetření, pozorování a ze sekundárních zdrojů byla zpracována syntéza údajů. V závěru práce byly na základě syntézy údajů stanoveny návrhy a opatření pro ubytovací a stravovací zařízení ve zkoumané oblasti.
Analysis of accommodation and catering services in Tábor area
Keywords: cestovní ruch; služby cestovního ruchu; ubytovací služby; stravovací služby; Táborsko; tourism; tourism services; accommodation services; catering services; Táborsko