Vyhodnocení vyprodukovaných emisí pachových látek a prachových částic frakce PM 2,5 z intenzivního chovu drůbeže - Petr, Jan (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem diplomové práce bylo vyhodnocení vyprodukovaných emisí pachových látek a prachových částic frakce PM2,5 z intenzivního chovu drůbeže. Měření probíhalo ve velkochovu masné drůbeže v Sudoměřicích u Bechyně, dle platných metodik.
Evalution of produced emissions of odorous substaces and dust particles of PM2,5 fraction from intensive poulty farming
Keywords: živočišná výroba; polétavý prach; pachové látky; welfare; emise; livestock production; flying dust; odorous substances; welfare; emimissoins