Strategický rozvoj cestovního ruchu ve městě Blatná - Nováková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem bakalářské práce na téma Strategický rozvoj cestovního ruchu ve městě Blatná bylo zhodnotit primární a sekundární potenciál destinace pro další rozvoj cestovního ruchu ve městě. Na základě provedené analýzy současného stavu, kvalitativního a kvantitativního výzkumu se výstupem stalo navržení možností strategického rozvoje cestovního ruchu s vymezením priorit a opatření s ohledem na stanovenou strategickou vizi a cíle jednotlivých prioritních oblastí. Realizace těchto opatření povede ke zvýšení konkurenceschopnosti destinace na trhu cestovního ruchu.
Strategic development of tourism in the Town of Blatná
Keywords: Cestovní ruch; Trh cestovního ruchu; Destinace; Rozvoj; Primární turistická nabídka; Sekundární turistická nabídka; Rozvojová strategie; Tourism; Tourism market; Tourism destination; Development; Primary tourism offer; Secondary tourism offer; Strategy of development