Analýza ubytovacích a stravovacích služeb na Lipensku - Chuchelová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce se zabývá ubytovacími a stravovacími službami v regionu Lipensko. Cílem práce je analýza ubytovacích a stravovacích služeb v této oblasti a formulace a doporučení pro rozvoj ve vybrané oblasti. Výsledků bylo dosaženo pomocí primárních a sekundárních dat. Z primárních dat bylo použito dotazníkové šetření a řízené rozhovory, které nejvíce přispěly k návrhům a doporučením uvedených v závěru práce.
The analyse of accomodation and catering services in the region of Lipno
Keywords: cestovní ruch; region Lipensko; služby; ubytování; stravování; tourism; region of Lipno; services; accommodation; catering