Vytvoření a ověření optimálního tréninkového plánu v soutěži Ocelový muž\\ - Šafařík, Milan (Jihočeská univerzita, 2007)
Tato práce je zaměřena na vytvoření a následné ověření tréninkového plánu, jenž rozvíjí silově-vytrvalostní schopnosti v soutěži Ocelový muž. Diplomová práce obsahuje tři části. První část se zabývá soutěží Ocelový muž, rozborem skutečností týkajících se problematiky silově-vytrvalostních schopností, sportovního tréninku a aspekty s tím související. Druhá část je věnována analýze vytvořeného tréninkového plánu a testováním silově-vytrvalostních schopností. Třetí část se zabývá diskuzí k získaným poznatkům a uvádí jejich závěrečný souhrn.
Creation and Verification of Optimum Training Plan for the Competition Called "Ocelový muž"\\
Keywords: Soutěž ocelový muž; silově-vytrvalostní schopnosti; metody a principy posilování; cvičební program; strava; únava; aspekty ovlivňující výkonnost; protahovací cvičení; Testování; T-test; competition {\clqq}ocelový muž``; dynamic and endurance skills; methods and principles of body building; exercise program; food; fatigue; performance-affecting aspects; stretching exercise; Testing; T-test