Vybrané materiály pro přípravu k přijímacím zkouškám na SŠ - Vacková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2022)
Hlavní náplní této diplomové práce Vybrané materiály pro přípravu k přijímacím zkouškám na SŠ bylo vytvoření pracovního sešitu pro žáky, kteří se chystají na přijímací zkoušku z matematiky na střední školu. Práce poslouží jak žákům 9. ročníku, tak i žákům jiných ročníků a také učitelům jako procvičování již probraných tematických celků. Součástí každého tematického celku je stručný popis teorie a následně několik příkladů k procvičení s výsledky.
Selected materials for preparation for secondary school entrance exams
Keywords: matematika; přijímací zkoušky; sbírka příkladů; mathematics; entrance exams; collection of examples