Střevní paraziti uživatelů drog - Bucharová, Eva (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato práce pojednává o rozdílu v parazitárním osídlení mezi uživateli drog a běžnou populací.
Intestinal Parasites in Drug Abusers
Keywords: uživatel drog; oportunní parazit; střevní parazit; imunita; drug abuser; opportunistic parasite; intestinal parasite; immunity