Analýza mikroprostředí firmy Jitona, a. s. - Alexová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem bakalářské práce na téma Analýza mikroprostředí firmy Jitona, a. s. je zjištění postavení vybrané firmy na českém trhu co se týče oblasti konkurence, zákazníků, dodavatelů, a distribučních cest za pomoci Porterova modelu pěti sil. Dílčím cílem práce je provedení dotazníkového šetření formou náhodného výběru respondentů.
Analyse microenvironment company Jitona, Inc.
Keywords: analýza mikroprostředí; mikroprostředí; marketingové prostředí; analyse microenvironment; microenvironment; marketing environment