Profil návštěvníka destinace cestovního ruchu Táborsko - Kubecová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním cílem této bakalářské práce bylo sestavit profil návštěvníka destinace Táborsko. Na základě vlastního dotazníkového šetření, ankety Městského úřadu v Táboře a na základě statistik a odborného názoru a odhadu manažerů dvou největších hotelů na Táborsku jsem sestavila profil návštěvníka destinace Táborsko, a tomu jsem se také snažila přizpůsobit své návrhy a opatření.
Visitor's Profile in the Tourism Destination of the Tábor Region
Keywords: cestovní ruch; destinace cestovního ruchu; druhy cestovního ruchu; návštěvník; profil návštěvníka; Tourism; tourism destination; types of tourism; visitor; visitor´s profile