Pump Fx cvičení a jiná moderní posilovací cvičení a jejich vliv na zdraví mužů ve věkové kategorii 20-30 let. - Venclík, Josef (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce je zaměřena na Pump Fx cvičení a jiná moderní posilovací cvičení a jejich vlivu na zdraví mužů ve věkové kategorii 20-30 let. V teoretické části jsem popsal jednotlivé druhy moderního posilovacího cvičení, kde jsem čerpal z dostupné odborné literatury a důvěryhodných elektronických zdrojů odpovídající danému tématu. Na začátku praktické části intervenčního pohybového programu proběhlo vstupní šetření zaměřené na zjištění fyzického a psychického stavu experimentální skupiny 15 ti cvičících mužů ve věkové kategorii 20?30 let. Se skupinou jsem pracoval tři měsíce, kde jsme se zaměřili na moderní Pump Fx cvičení. Na závěr jsem provedl výstupní šetření s danou skupinou. Vyhodnocené dotazníky byly podkladem ke zpracování grafické části, a bylo zjištěno, že Pump Fx cvičení je vhodná aktivita pro zdraví u mužů ve věkové kategorii 20-30 let.
Pump fx exercises and other modern fitness exercises and their impact on the health of men in the age between 20 and 30 years.
Keywords: Pump Fx; zdraví; stres; obezita; únava.; Pump Fx; health; stress; obesity; fatigue.