Podnikatelský záměr - Tichá, Anežka (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem této diplomové práce je posoudit realizovatelnost podnikatelského záměru v podobě agroturistického penzionu s wellness zázemím. Práce se skládá ze dvou základních částí. V teoretické části jsou za pomoci literatury a vlastních znalostí definovány pojmy, jejichž znalost je potřebná pro každé podnikání. Zejména se věnuje pojmům z oblasti podnikání, definuje různé metody zpracování podnikatelských plánů a vysvětluje termín agroturistika. Praktická část popisuje konkrétní podnikatelský záměr. Za pomoci analýz je hodnocena realizovatelnost a potenciální prosperita tohoto podnikatelského záměru.
Business plan
Keywords: podnik; podnikatelský plán; penzion; agroturistika; analýza; business; business plan; guesthouse; agrotourism; analysis