Krizový management a vnitropodnikové procesy - Uhlířová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce se zabývá analýzou krizového managementu a vnitropodnikových procesů ve vztahu k bezpečnosti a ochraně zdraví při práci.
Crisis management and internal processes
Keywords: Krize; krizové řízení; krizový manažer; hrozba; riziko; krizová situace; bezpečnost a ochrana zdraví při práci; interní procesy.; Crisis; crisis management; crisis manager; threat; risk; crisis situation; safety and health protection during work; internal processes.