Systém pojištění autodopravy v ČR a Ruské federaci. - Vysotskiy, Sergey (Jihočeská univerzita, 2014)
Hlavním cílem této bakalářské práce je porovnání systému pojištění motorových vozidel v Ruské Federaci a České Republice. Analýza poptávky českých a ruských pojišťoven a ukázat mezi nimi rozdíly. Dalším cílem je hodnocení poptávky českých a ruských pojišťoven z ekonomického a právnického hlediska, porovnání smluvních podmínek s ohledem na vzory smluv českých a ruských pojišťoven.
Trucking insurance system in the Czech Republic and the Russian Federation
Keywords: pojišťovny; system pojištění motorových vozidel; hodnoceni pojištění.; leading insurance; car insurance system; evaluated car insurance