Podnikatelský záměr vybraného hotelu v regionu Jindřichohradecko - Škrletová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce byla zaměřena na analýzu zvoleného regionu vzhledem ke službám cestovního ruchu a návrh optimálního podnikatelského záměru pro hotelové zařízení dle aktuálních trendů. Teoretická část informuje čtenáře o možnostech sestavení podnikatelského plánu. Analytická část práce zachycuje ukazatele cestovního ruchu v regionu a aktuální trendy v hotelnictví. V syntetické části je vypracován podnikatelský záměr hotelu, který splňuje kritéria jezdecké stanice. Součástí záměru je finanční plán, který ukazuje vyhodnocení ekonomické efektivnosti při 80%, 55% a 34% využití ubytovacích kapacit.
The business plan selected hotel in the region Jindřichohradecko
Keywords: Ubytovací služby; návštěvnost hromadných ubytovacích zařízení; aktuální trendy; hotelnictví; podnikatelský záměr; finanční plán; ekonomická efektivnost.; Accommodation facility; attendance at collective accommodation establishments; current trends; hotel industry; business plan; finance plan; economic efficiency.