Vývoj cen bytů v Českých Budějovicích v letech 2005 - 2010 - Nováková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2014)
Téma mé bakalářské práce se zabývá vývojem cen bytů v Českých Budějovicích v letech 2005 2010. Literární rešerše slouží k vysvětlení základních pojmů, k seznámení se se zákony, vyhláškami a metodami oceňování. Před vlastní prací jsem charakterizovala České Budějovice, analyzovala trh s byty, zvolila metodiku získávání údajů na daném území a způsob jejich vyhodnocování. Ve vlastní práci jsem sledovala pohyb cen bytů a srovnávala je s jinými zdroji. V závěru práce jsem zjistila faktory, které cenu ovlivňovaly.
Progressing of flats prices in České Budějovice in years 2005 2010
Keywords: byt; oceňování; analýza trhu; cena; flat; valuation; analysis of market; price